Još smo jednom pokazali našim mamama, tatama, bakama, djedovima i svima koji nas vole i prate što smo naučili i što znamo! Pokazni trening za naše najmlađe plivače i plivačice odradili smo protekle subote, 20.05.2017. i sa zadovoljstvom možemo pohvaliti našu djecu koja su ozbilljno pristupila zadatku i odlično odradila sve vježbe koje su do sada naučili. Prema postavljenim kriterijima, svaka je skupina sa svojim trenerom pokazala nazočnim roditeljima što sve trebaju moći izvesti mali „morski lavovi“ ili „dupini“.

Pokazni smo trening odradili u dvije grupe: oni koji treniraju ponedljekom, srijedom i petkom („B“ grupa) plivali su u 16h, dok su oni koji treniraju utorkom, četvrtkom i subotom („C“ grupa) svoje vještine pokazivali od 17h. Nakon treninga u vodi, malo iskusniji plivači odradili su svoja mjerenja na 25m slobodno i tako pokazali natjecateljski duh. Prema zaslugama, svakome je uručena diploma koja potvrđuje stečene svještine.

U B grupi, u kategoriji „bronačni morski lavovi“, plivali su: Luka Subotić, Sven Bačić, Ante Štambuk Segulin, Ida Tommasini, Roko Dobrović, Lukas Pupovac, Lucian Pupovac. U kategoriji „srebreni morski lavovi“ plivali su: Karlo Kajfeš, Mia Kontić, Laura Pavičić, Marko Rigatti, Fran Soladatić, Noel Ivkić, Ivan Grkinić, Dominik Grkinić, Emanuel Bogmić. Najstariji u kategoriji morskih lavova, „zlatni morski lavovi“ plivali su: Lorenzo Stanišić, Marko Komadina, Sven Osojkić, Borna Peleš.

Kategoriji „srebrenih dupina“, koji plivaju vježbe i stilove po 25m i 50m, pridružili su se Gregor Paškvan, Korina Škorić i Roko Kojundžić, dok su „zlatni dupini“ postali Mario Rigatti i Dominik Bogmić.

Na šprintevima 25m „ruka ruku čeka“ s daskicom, svoja su najbolja vremena isplivali Sven Osojkić (29.18.), Borna Peleš (30.88), Lorenzo Stanišić (31.57), Marko Komadina (35.28). Na 25m slobodno prvi je u cilj došao  Mario Rigatti (21.69), a slijede ga Dominik Bogmić (22.21), Korina Škorić (22.31), Roko Kojundžić (23.81), Gregor Paškvan (24.37).

Nakon odrađenoga treninga prve grupe, prema istom programu nastupila je i „C“ grupa. Ovdje su kao najmlađi, „brončni morski dupini“ svoje vještine pokazivali Filip Šango, Jakov Škopac, Andrej Škopac, Luka Jurčić, Neva Frleta, Eny Šušak. U kategoriji „srebreni morski lavovi“ plivao je Karlo Gobić, dok su za „zlatne morske lavove“ nastupili Šimun Kos dovečer, Adrian Gherliza, Ivan Bjelanović, Marun Marušić, Andrija Kružić. Za nešto iskusnije, „bronačne dupine“ plivali su Nicolas Hanušić, Dani Ilijazi, Tereza Khoury, Dora Kružić, Corina Bonicioli i Nora Franjković. „Srebreni dupini“ postali su Karla Birkanović, Leona Martinac, Manuel Džankić, Karlo Justinić, Vito Frleta, dok su „zlatni dupini“ postali Anastazija Vukelić, Rebecca Maslović i Veronika Maslović.

Na 25m „ruka ruku čeka“ nastupili su Dora Kružić (27.40), Ivan Bjelanović (27.72), Corina Bonicioli (36.30) i Nora Franjković (38.07). Na 25m slobodno prva je doplivala Veronika Maslović (23.09), slijedi ju Karlo Justinić (23.79), Vito Frleta (25.00), Anastazija Vukelić (26.19), Leona Martinac (26.84), Dani Ilijazi (28.10), Rebecca Maslović (28.62), Manuel Džankić (30.03), Nicolas Hanušić (30.87), Karla Birkanović (32.03), Tereza Khoury (39.19).

Za vrijeme održavanja pokaznog treninga za najmlađe, s druge strane bazena, naši su najstariji plivači također demonstrirali svoja umijeća plivanja i vještine izvođenja tehnika, brzine plivanja i suradničkog duha. Na taj su način roditelji i svi prisutni mogli vidjeti kako se trenira u starijoj dobi te što čeka njihovu djecu ukoliko se odluče na ozbiljnije bavljenje plivanjem.  Nadamo se da su vidjeli kako se zabavljamo i nakon što postanemo „ozbiljni“ i veliki.

Čestitamo svima na postignutom uspjehu. Nova diploma znači i napredak, a za svaki je napredak važan trud, ustrajnost i rad. Pohvale svima vama jer to zaslužujete!

 

Related Images: