Za većinu plivača mlađih dobnih skupina, ovo je bilo posljednje natjecanje u sezoni. Regionalno prvenstvo održano je prošlu subotu i nedjelju, 29. i 30.06. Sudjelovali su klubovi iz Primorsko-goranske  i Istarske županije  te su se plivale utrke u svim kategorijama od početnika do seniora.
Iz Nevere je nastupilo 22 natjecatelja, a nekima je to bilo i prvo veće natjecanje tako da uzbuđenja nije nedostajalo J.

Zadovoljni smo brojem osvojenih medalja, pogotovo u mlađim kategorijama gdje imamo brojne regionalne prvake i viceprvake! Naši su natjecatelji osvojili 32 medalje samo u mlađim kategorijama!

Naša najmlađa natjecateljica Mia Kontić, iako je nastupala u kategoriji početnka, skupa s godinu  dana starijim djevojčicama, osvojila je 3 puta 2. mjesto i  jedno 3. mjesto, dok je naš početnik Filip Šango osvojio 2. mjesto u utrci na 50 prsno.

U kategoriji mlađih kadeta iskazali su se Domonik Bogmić (2 puta 1. mjesto), Mate Grgurić ( 5 puta 1. mjesto i 2 puta 2. mjesto), Noan Baćić (2 puta 1. mjesto, 4 puta 2. mjesto , 2 puta 3. mjesto).
U štafetnim utrkama dečkima se pridružio i Borna Barac te su 2 puta dominirali i uvjerljivo zauzeli prvo mjesto.

Iskazala se i naša kadetkinja Lucija Grgurić koja je od 6 otplivanih utrka bila 6 puta 1. , dok su kadetkinje u štafeti u sastavu Lucija Grgurić, Maja Vrkić, Gea Ivančić i Maja Vrkić 2 puta zauzele 3. mjesto!

Related Images: