25. i 26. 01. 2020. u Rijeci je održano Regionalno prvenstvo za kadete, mlađe kadete i početnike. 37 najmlađih plivača i plivačica Nevere je nastupilo. Uspjeh i zadovoljstvo se može vidjeti i u samom broju osvojenih medalja, 27 zlata, 8 srebra i 5 bronci su Neverići nosili oko vrata, dok su plivači i plivačice koji nisu osvojili medalje također isplivali odlične utrke, stekli nova iskustva i prijateljstva! Najviše se je istaknula naša kadetkinja Petra Mance koja je osvojila 7 zlata i 1 srebro, početnica Mia Kontić sa osvojenih 6 zlata te mlađi kadeti Mate Grgurić 7 zlata i 2 srebra i Noan Baćić sa 4 zlata i 5 srebra.
Gea Ivančić je 3 puta bila brončana a naša početnica Mande Margareta Urlić je osvojila i svoju 1. medalju, 3. mjesto u utrci na 50 leđno! Štafete ml. kadeta su bile 3 puta 1. u sastavu Dario Ferković, Borna Barac, Mate Grgurić i Noan Baćić, počenice su osvojile 3. mjesto u štafeti u sastavu Daria Mance, Nika Turina , Mande Margareta Urlić i Mia Kontić te Kadetkine koje su bile 1 druge i 1 prve u sastavu Iva Sinožić, Leona Marić, Gea Ivančić i Petra Mance!
Moramo navesti i phvaliti i sve ostale članove, Neveriće koji su sudjelovali i odradili odlične utrke a to su : Filip i Lorenzo Stanišić, Lovro Pandža, Dominik Bogmić, Josip Krga, Marko Komadina, Nicolas HAnušić, Roko Kojundžić, Filip Šango, Ivan Grkinić, Jan Ferković, Fili Pavić, Karlo Gobić, Manuel Džankić, Marko Rigatti, Sven Bačić, Sandro Hanušić, Doria Nižić, Frida Vučak, Rebecca Maslović, Tara Prpić, Ema Mohorovičić, Leona Martinac!

Čestitke svim plivačima i trenerima!

Related Images: