10. i 11. 07 2021. naši kadeti, ml. Kadeti i početnici su nastupili na Regionalnom prvenstvu Hrvatske.
Na natjecanju je nastupilo 21 plivača i plivačica iz našeg kluba, atmosfera je bila odlična a rezulati još bolji! Treba istaknuti da je ovo bilo za kadete i posljednje natjecanje za isplivavanje normi za Prvenstvo Hrvatske. Neverići su do postolja došli 32 puta, od čega je 17 bilo zlatnih, 9 srebrenih i 6
brončanih medalja.


U konkurenciji početnika Daria Mance je osvojila 1. mjesto na 50 prsno, u mlađim kadetkinjama je Petra Blažević bila tri puta 2. i Mia Kontić jednom 2. i tri puta 3. . Kadeti i kadetkinje su pokazali da su spremni za državno prvenstvo, Petra Mance je osvojila 5 zlatnih medalja, Natalija Gošić je bila po jedanput 1., 2. i 3. , u kadetima je Noan Baćić osvojio 4 zlatne medalje i 1 srebrenu, Mate Grgurić 3 zlatne i 2 srebrene, Dominik Bogmić 1 srebrenu i Andrija Lerga 2 brončane!
Štafete kadeta su bule 3 puta prve!
Medalje nisu sav uspjeh koji su plivači Nevere ostvarili, Dario Ferković je isplivao norme za Prvenstvo Hrvatske na 100 slobodno i 100 leđno, Andrija Lerga na 200 leđno, 800 slobodno, 200 slobodno, 100 leđno i  100 slobodno, Dominik Bogmić na 100 prsno!
Osim osvajača medalja, nastupili su i popravili osobne rekorde: Mario Rigatti, Borna Barac, Leon Vuić, Nicolas Hanušić, Filip Šango, Jan Ferković, Marko Rigatti, Niko Miknić, Sandro Hanušić, Mande Margareta Urlić i Ema Borović.

Čestitke svim Neverićima i sretno na nadolazečem Prvenstvu Hrvatske za kadete!

Related Images: