27. i 28. studenog 30 naših članova je nastupilo na Regionalnom prvenstvu.
Ovo prvenstvo je bilo zadnja kontrolna točka prije Prvenstva Hrvatske koje se održava u Rijeci od 16. do 19. prosinca 2021. a za neke i zadnja prilika za isplivavanje norme koja je potrebna za nastup na Prvenstvu Hrvatske.
Trebamo istaknuti da su naše juniorke i juniori bili dominantni na Regionalnom prvenstvu te našeg seniora Dominika Roje koji je uzeo titulu Regionalnog prvaka!

Tina Čudina, Rea Kozeljac i Leon Novinc su se istaknuli u juniorskoj kategoriji dok su Petra Mance i Maro Miknić dominirali ml. juniorskom kategorijom. Ostale plivačice i plivači su pokazali odličan nivo fokusa i dobru prognozu rezultata za nadolazeće Prvenstvo Hrvatske!
Naš klub predstavili su: Ana Petrović, Lorenza Kobaić, Mihaela Vještica, Rea Kozeljac, Tina Čudina, Anja Abramović, Emili Zekić, Lana Sanković, Lucija Grgurić, Maja Vrkić, Gea Ivančić, Leona Marić, Natalia Gošić, Petra Mance, Dominik Roje, Damian Gardašanić, Leon Novinc, Vito Toić, David Gošić, Donat Maričić, Ivan Peko-Lončar, Leon Čemeljić, Luka Čemeljić, Nikša Stanojević, Fabian Gardašanić, Maro Miknić, Andrija Lerga i Dominik Bogmić.

Sretno svima koji su izborili svoj nastup na Prvenstvu Hrvatske!

Related Images: