U nedjelju, 23.03.2014. najmlađi Neverići nastupili su na Regionalnom prvenstvu za početnike. U kategoriji dječaka rođenih 2004. godine i mlađih natjecali su se: Ivan Dunat Lazanja, Dino Liker, Deni Marijanić, Roko Štokić, Ivor Vid Tibljaš i Borna Zrnić. U kategoriji djevojčica rođenih 2005. godine i mlađih predstavile su nas: Lucija Grgurić, Nika Katić, Mia Kos, Maja Mrakovčić, Erika Pleše i Maja Vrkić.

U jakoj i brojnoj konkurenciji (u nekim utrkama oko 60 djevojčica i 130 dječaka) Neverići su bili vrlo uspješni. Najviše nas je razveselila Nika s tri brončana odličja za utrke na 25 i 50 m slobodno te 25 m leptir u kojima je popravila i klupske rekorde. Uz to, plivala je i u dvije štafete s kojima se također popela na postolje. Za trećeplasiranu štafetu djevojčica 4×25 m mješovito plivale su Erika, Mia, Nika i Maja Mrakovčić, a za drugoplasiranu štafetu 4×50 m slobodno, uz Niku, Maju i Eriku plivala je Lucija. Obje su štafete zabilježile nove klupske rekorde.

I naši su dječaci plivali izvrsno, no ovaj put malo je nedostajalo do postolja. Najuspješniji je bio Dino, kojemu je za 13 stotinki izmaklo 3. mjesto na 50 m leđno. U istoj disciplini Ivan Dunat zauzeo je odlično 5. mjesto. Osim toga su, Dino na 50 m slobodno, a Ivan Dunat na 100 m mješovito postavili nove klupske rekorde, a dali su doprinos i rekordima štafata. U štafeti 4×25 m mješovito plivali su Dino, Ivor Vid, Ivan Dunat i Borna, a u štafeti 4×50 m slobodno Dino, Ivor Vid, Ivan Dunat i Deni.

Čestitamo svima!!!

Rezultati: 1. dio, 2. dio

Related Images: