Muška ekipa Nevere završila je nastup na Ekipnom PH na 8. mjestu A skupine. Kako je proteklo cijelo natjecanje najbolje dočaravaju riječi trenera Andreja Belaića: “I tako se muška ekipa Nevere vratila iz Zagreba s osobnim i klubskim rekordima u gotovo svim disciplinama. Dečki! Podigli ste granicu na novu razinu, bez obzira na to što ćemo sljedeće godine nastupati u B finalu. Borili ste se svim srcem i dali ste sve od sebe do zadnje utrke…Isplivano je i puno normi za državno prvenstvo. Posebe čestitke Matteu Sošiću koji je isplivao svoju prvu normu nakon 2013. godine i to je postigao na 200 m leđno! Posebno priznanje moram dati našem mlađem plivaču Matiji Bariću koji se borio do neprepoznatljive razine i može biti uzor za borbenost svakom plivaču! U prvim redovima kluba stoji i Antonu Hrvatinu, koji je uz izuzetno teške obaveze na Pravnom fakultetu i uz sve ispite položene u roku donio najviše bodova ekipi! Tu je i drugi naš student Teo Ranić, koji se u svojim disciplinama pokazao u najboljem svijetlu te je popravio sve osobne rekorde! Mlađi junior Dominik Roje otplivao je svoje utrke na novoj raziniu i postavio ljestvice za daljnji napredak! Dio ekipe je i Mario Ban, pojačanje našem klubu od 9. mjeseca 2016.godine, nada juniorakog plivanja kroz sljedeću godinu! Također je isplivao rezultate na vrhunskoj razini,a pritom i puno naučio kako se boriti i kako pomicati granice! Bravo, Mario, uz tebe smo! Najteže dionice (200 leptir i 1500 slobodno) uspješno je pokrio i isplivao osobne rekorde naš Lucian Maras te je pokazao da se snagom volje i radom može dogurati puno dalje od zone ugode..Namjerno, na kraju spominjem i vrhunskog borca, koji je pomaknuo granice osobnih rekorda u svojim disciplinama na zavidnu razinu, plivača kojega, uz Luciana i Matiju treniram već više od 6 godina – Matka Mrakovčića. Svaka čast na tvom trudu i na disciplinama koje si za boje kluba odradio na razini na kojoj ni ja osobno ne bih uspio!…..Ukratko….SVAKA ČAST SVIMA! PRESTIGLI STE ME!
Posebne zasluge pripadaju plivačima i plivačicama NEVERE koji su osobno došli u Zagreb da nas bodre! Matea Kitak, Deana Kitak, Marine Mrakovčiću, Paola Pulić, Eni Perčić, Petra Šunjić, Borene Brnčiću, HVALA NA NAVIJANJU!”
Uz ovako lijepe riječi trenera, treba reći da je i on dao svoj doprinos rezultatu ekipe nastupom u utrci 50 m slobodno. Jer, za sada je u toj disciplini, u klubu od njega brži samo Teo
Čestitamo svima!!!

Related Images: