Proteksvi_subotalog su vikenda naši najmlađi plivači i plivačice nastupili na 13.-tom po redu natjecanju Miting sv.Patrika u Zagrebu. Program se sastojao od dva dijela: 2005. i 2006.godište plivali su u subotu 50m leptir, 50m leđno, 50m prsno i 50m slobodno, dok su nešto mlađi u kategorijama: 2007. i 2008. i ml. plivali u nedjelju iste stilove, ali po 25m. Natjecalo se ukupno preko 850 plivača/ica što čini doista veliku konkurenciju za svaku kategoriju. Unatoč tome, možemo biti zadovoljni plivanjem naših natjecatelja. U subotnjem programu, Lucija Grgurić osvojila je 3.mjesto i srebrenu medalju u svojoj kategoriji na 50m prsno. Odlični su bili i, što je najvažnije, dali su sve od sebe i Erika Pleše, Mia Matulić,  Maja Vrkić, Viktoria Olić, Nika Katić, Leo Rubeša, Luka Čemeljić, Leon Čemeljić, Deni Marijanić, Filip Stanišić i Oliver Vlaškovac koji su plivali svoja ponajbolja vremena.

Nedjeljni dio donio nam je još malo uzbuđenja. Oni kojima ovo nije bilo prvo natjecanje izvan Rijeke, znali su što to znači morati biti koncentriran i pažljiv kako među velikom grupom djece ne bi promašili svoju grupu, ali isto tako, morali su uložiti truda kako bi plivali onako kako najbolje znaju. To su i uspjeli i mogu biti ponosni na sebe. Mate Grgurić opet je osvojio sva zlatna odličja u svakoj isplivanoj utrci (25m leptir, 25m leđno, 25m prsno i 25m slobodno) te je kao najbrži u svojoj kategoriji osvojio  pehar kao apsolutni pobjednik. Veliko je to srce kod tako malenog plivača. A veliki su borci i ostali naši plivači/ice koji su doprinijeli ukupnoj slici našega Kluba: Matej Doričić, Anton Ban, Dominik Bogmić, Mario Rigatti, Oskar Tandara, Noan Baćić, Borna Barac, Mateo Marijanić, David Grbac, Roko Kojundžić, Karlo Justinić, Gea Ivančić, Frida Vučak, Laura Čurin, Rebecca Maslović, Korina Škorić, tara Prpić, Anastazija Vukelić , Veronika Maslović. Posebno moramo pohvaliti još mlađe koji su željeli nastupiti na ovom natjecanju i kojima je ovo prvo iskustvo odlaska s nama izvan svoga grada: Vito Vušković i Ivano Klepac, bili ste doista hrabri i izvrsni!

Morate znati, svi vi, da je divno biti dio vašega tima i ovako dobre ekipe. Svaki put iznova budemo ponosni na vas i svaki put iznova sretni što ste baš naši plivači/ice!

Related Images: