Četvrto i posljednje kolo ovogodišnje Proljetne lige  završilo je proglašenjem pobjednika u ukupnom poretku, prema zbroju dva najbolja isplivana rezultata u svakom kolu, u 5 kategorija: ml.kadeti/kinje, kadeti/kinje, ml.juniori/ke, juniori/ke i seniori/ke. Rezultatima doista možemo biti i mi: u kategoriji ml.kadetkinja osvojili smo dvije medalje: Erika Pleše zauzela je 2.mjesto, dok je Lucija Grgurić uzela brončanu medalju. U kategoriji juniora, Matija Barić bio je najuspješniji te je zasluženo zauzeo prvo mjesto i zlatnu medalju. Paola Pulić, u istoj kategoriji, nije plivala posljednje kolo, ali je unatoč tome odličnim plivanjem u prethodnim kolima, prema zbroju vremena osvojila srebro. Pohvale idu i našem senioru Matteu Sošiću koji je u svojoj kokurenciji zauzeo prvo mjesto!

Iako je nekima postolje izmaknulo za nekoliko bodova, treba pohvaliti trud i rad. Mia Matulić, bila je ukupno četvrta u svojoj kategoriji, a istoj su nastupili i Maja Vrkić, Viktoria Olić, Gea Ivančić, Laura Čurin, Matea Grbac, Laura Čurin, Leona Marić. Mlađi kadeti: Leo Rubeša, Deni Marijanić, Leon Čemeljć, Luka Čemeljić, Luka Ešler, Filip Stanišić. Od kadeta treba spomenuti Dinu Likera, Francesca Santiaga Stefana i Roku Skoblara, a od naših kadetkinja Niku Katić i Mihaelu Vješticu.

Od starijih plivača nastupili su Dominik Roje, Luka Ružić, Mario Ban, Anton Hrvatin, Matko Mrakovčić, Marin Mrakovčić, Boren Brnčić, Petra Šunjić, Sara Kauzlarić, Sara Kiš, Deana Kitak, Tea Matulić. Na posljednjem kolu pridružila nam se i naša ml.seniorka Edda Škorić koja trenutno studira i pliva na sveučilištu  u Sjevernoj Dakoti (SAD) te će do rujna ponovo nastupati za boje našega Kluba.

ČESTITAMO SVIMA! IDEMO DALJE!20170520_121718 20170520_121915(0)

Related Images: