Na ovogdišnjem ljetnom regionalnom prvenstvu koje je ujedno i posljednje natjecanje za isplivavanje normi za Prvenstvo Hrvatske nastupilo je 34 natjecatelja iz našeg kluba.

“Mžemo reći da smo jako zadovoljni kako smo odradili ovogodišnje regionalno na kojem smo osvojili sveukupno čak 160 odličja! To ne zanači da je konkurencija slaba, već da smo u svim disciplinama i skoro u svim kategorijama kao i štafetama imali svojeg predstavnika na postolju.” Kaže glavni trener Andrej Belaić.

Osim osvojenih trofeja možemo prestaviti i naše ovogodišnje regionalne prvake i prvakinje u apsolutnoj, seniorskoj kategoriji, a to su Mihaela Vještica, Lorenza Kobaić, Tina Čudina, Petra Mance i Maro Miknić.
Velike uspjehe su ostvarili i Luka čemeljić i David Gošić koji su uspjeli isplivati norme za Prvenstvo Hrvatske kao i naše štafete koje su se u svim kategorijama penjale na postolja!

Treba istaknuti i naše najmlađe na ovom natjecanju a to su kadeti Nevere u muškom sastavu Noan Baćić, Mate Grgurić, Borna Barac, Dario Ferković, Jan Ferković, Nicolas Hanušić i Leon Vuić koju su također imali izvanredne nastupe.
Nicolas, Leon i Jan nemaju još puno iskustva na jačim natjecanjima ali su oddradili odlične utrke i vidjeli kako je to biti u društvu starijih natjecatelja dok Noan, Mate, Dario i Borna isplivali vrhunske urtke te su u svim utrkama osvojili jedno od odličja te su u svim štafetama bili 1. u regiji!

Kadetsko Prvenstvo Hrvatske nam sljedi idući tjedan, 23. i 24. 07. u Zagrebu, a tjedan dana poslije od 28. do 31. 07. je Prvenstvo  Hrvatske za dobne skupine, također u Zagrebu.

Pratite nas i navijajte za naše natjecatelje!

Sretno svima!

Related Images: