Ove sezone smo nastupili sa 11 plivača i 11 plivačica  na Ljetnom Prvenstvu Hrvatske u 50m bazenu.
Svi su uspjeli isplivati osobne rekorde a večina plivača i plivačica se plasirala u finalne utrke u apsolutnoj konkurenciji gdje se utrkuje 16 najbržih u svakoj disciplini.

ml. juniorka Petra Mance je osvojila 10 medalja (1 zlato, 5 srebra i 4 bronci) u individualnim disciplinama  i 3 štafetne, Maro Miknić koji je također mlađi junior je osvojio 9 individualnih medalja (6 zlata 1 srebro i 1 broncu) i 1 štafetnu, juniorka Tina Čudina je osvojila 7 individualnih medalja (3 zlata 1 srebro i 3 bronce) i 4 štafetne, također juniorka Rea Kozeljac je osvojila 3 mjesto u disciplini 200 prsno u kategoriji juniorki te još 2 medalje u štafetama, Lucija Grgurić, juniorkaje osvojila 2 individualne medalje ( 1 srebro 2 bronce) i 2 štafetne medalje, seniorka Lorenza Kobaić je nastupila u štafeti 4×100 slobodno koja je osvojila 3. mjesto i seniorka Mihaela Vještica je osvojila 3 medalje ( 1 zlato 1 srebro i 1 bronca) te 2 štafetne medalju.

Čestitamo na ovim uspjesima i treba napomenuti da mlađe kategorije mogu osvojiti medalje u starijim kategorijama ali to ne iskljhučuje da je Maro Miknić bio 6 puta prvak države kao i naša štafeta juniorki koje su obranile naslov prvakinja države u disciplini 4×100 mješovito u sastavu ( Petra Mance, Rea Kozeljac, Lucija Grgurić i Tina Čudina) dok su u seniorskoj konkurenciji cure u sastavu ( Mihaela Vještica, Rea Kozeljac, Lucija grurić i Tina Čudina) osvojile 3. mjesto kao i u štafeti 4×100 slobodno u seniorskoj konkurenciji u sastavu ( Petra Mance, Mihaela Vještica, Lorenza Kobaić i Tina Čudina). Također čestitke juniorskoj mješovitoj MIX  štafeti  koja je bila 2. u državi u sastavu (Petra Mance, Leon Novinc, Maro Miknići Tina Čudina).

Čestitke trenerima i plivačima i uživajte u zasluženom odmoru!

Related Images: