Prvenstvo regije 2, na kojem su nastupili svi naši natjecatelj, od početnika do seniora, održano je 4. i 5. 7.2015. Plivačice i plivači bili su vrlo uspješni s 32 osvojena plasmana među prvih tri i 44 nova klupska rekorda.

Pojedinačno najuspješniji bio je Leo Prostran s osvojenim prvim mjestom na 50 m prsno u seniorskoj, ml. seniorskoj i juniorskoj konkurenciji te 2. mjestom u istim kategorijama, ali na 100 m prsno. Paola Pulić prva je juniorka i ml. seniorka na 50 m slobodno, druga seniorka na 50 m slobodno te treća juniorka i ml. seniorka na 50 m prsno. Ostali osvajači postolja u pojedinačnim disciplinama su: Sara Kauzlarić, Deana Kitak, Sara Kiš, Marin Mrakovčić, Lucian Maras i Erika Pleše.

Štafete su bile također uspješne. Početnice su na 4×50 m slobodno zauzele 3. mjesto, u sastavu Erika Pleše, Lucija Grgurić, Mia Matulić i Maja Vrkić, a na 4×50 m mješovito Mia Matulić, Erika Pleše, Lucija Grgurić i Gea Ivančić – 2. mjesto. Mlađe juniorke Bruna Pleše, Tea Matulić, Mirna Tvrdoreka i Sara Kiš bile su 3. u štafeti 4×100 m slobodno dok su u istoj disciplini juniorke Paola Pulić, Sara Kauzlarić, Laura Čudina i Deana Kitak bile 2. u juniorskoj i 3. i seniorskoj konkurenciji. Juniorska štafeta u sastavu Marin Mrakovčić, Leo Prostran, Boren Brnčić i Matko Mrakovčić zauzela je 2 mjesto u juniorskoj i seniorskoj kategoriji na 4×100 m slobodno te 3. mjesto u obje kategorije na 4×100 m mješovito.

Related Images: