Božićno klupsko natjecanje 2023 okupilo je sve generacije članova.

U duhu blagdanske čarolije, održano je nezaboravno Božićno klupsko natjecanje 2023 koje je okupilo sve nas – od najmlađih polaznika plivačkog vrtića do iskusnih natjecatelja našeg kluba. Bio je to dan ispunjen smijehom, radosti i sportskim duhom, a svatko od nas ponosno je nosio boje našeg kluba.

Plivački vrtić pokazao je s oduševljenjem svoje prve pokrete u svijetu vode. Škola plivanja bila je poprište pravih plivačkih čarolija, gdje su naši plivači i plivačice demonstrirali stečena znanja i vještine, dobivši zaslužene ovacije ponosnih roditelja s tribina. Sportsko rekreativne grupe oduševile su nas svojom energijom i timskim duhom. Naši natjecatelji su, kao i uvijek, briljirali u bazenu. Ovo natjecanje nije samo bilo sportsko okupljanje; bilo je to i vrijeme zajedništva, dijeljenja radosti blagdana i stvaranja trajnih uspomena.

Hvala svima koji su sudjelovali, podržali i doprinijeli uspjehu ovog događaja.

U nastavku možete pogledati galeriju fotografija i video
Klikni – Galerija fotografija

Klikni – VIDEO

I da ne zaboravimo posebnog gosta, Djeda Božičnjaka, koji je s osmijehom pratio svaku utrku iz svog kajaka. Svakog člana kluba nagradio je slatkim poklonom kao znak potpore i čestitke za trud. Neka ova božićna čarolija i dalje traje među nama, donoseći radost, zajedništvo i sportski duh u naš klub. 🎅🍬 #BožićnoKlupskoNatjecanje #DjedBožićnjak #SlatkiPokloni #NeverasKvarnera

Želimo Vam svima sretan Božić i uspješnu Novu godinu! Neka nas sportski duh i zajedništvo prate u nadolazećim izazovima.

Vaš plivački klub Nevera




Related Images: