Dragi ljubitelji plivanja,

S ponosom dijelimo sjajne vijesti o nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske u malim bazenima koje se održalo od 17. do 20. prosinca.

Osim što smo bili svjedoci nevjerojatnih rezultata naših sportaša, ponosno ističemo da smo kao klub bili supriređivači ovog prestižnog natjecanja. Uloga u organizaciji nije bila samo izazov, već i prilika za naš klub da pokaže svoju predanost razvoju plivanja u našoj zajednici.

Plivačice i plivači Nevere isplivali su svoje osobne rekorde, jasno pokazujući da je njihova forma bila pravilno tempirana i optimizirana za vrhunske rezultate. Ovo je rezultat predanog rada, stručnog treninga i nevjerojatne predanosti naših plivača prema svom sportu.

Naravno, značajno postignuće kluba je osvajanje čak 50 medalja od strane naših talentiranih natjecatelja. Ovaj iznimno visoki broj medalja potvrđuje ne samo individualnu izvrsnost naših plivača, već i kolektivni uspjeh naše plivačke ekipe.

Šlag na tortu pravilno tempirane forme nije samo rezultatski uspjeh, već i potvrda da smo na pravom putu u razvoju naših mladih talenata.

Miknić ostvario Hat-trick juniorskih rekorda

S ponosom ističemo naš najveći uspjeh prvenstva, Maro Miknić koji je u juniorskoj kategoriji spektakularno rušio rekorde na 50, 100 i 200m leptir! Također, oborio je i mlađe seniorski rekord na 200m leptir, gdje je završio kao seniorski viceprvak Hrvatske. U disciplinama 50 i 100 leptir, osigurao je titulu seniorskog prvaka Hrvatske.

Mance četverostruka ml.juniorska prvakinja
Uz Mara, izvrsna je bila i Petra Mance, u seniorskoj konkurenciji izborila je postolja, te je u svojoj kategoriji osigurala čak četiri titule prvakinje Hrvatske, na 50, 100, 200m leđno i 200m mješovito.

🥇🥈🥉 Osvajači medalja
Uz Petru i Mara, također su zasjali na prvenstvu Marta Morić, Tina Čudina, Noan Baćić, Mate Grgurić, Nikola Zdrilić, Ivan Peko-Lončar, osvojivši sjajna odličja uz isplivane osobne rekorde 👏

Apsolutno zaslužene čestitke cijelom timu i njihovim trenerima ⏱🏊🏼‍♂️

Fotografije i video s prvenstva Hrvatske možete pogledati na našim društvenim mrežama
Instagram ili Facebook

#neverapower⚡️ #plivačkiklubnevera #hrvatskiplivačkisavez #pknevera #neveraskvarnera

Related Images: